Ecotuindagen Velt zondag 2 juni

Zoals elk jaar hebben in het eerste weekend van juni de Ecotuindagen ven Velt plaats.

Op meer dan 280 plaatsen in Vlaanderen en Nederland kun je op zaterdag 1 juni en/of zondag 2 juni gratis tal van ecologische tuinen bezoeken en staan de tuineigenaars voor je klaar met praktische tuintips en leuke ideetjes. Het zijn tuinen waar puur ecologisch gewerkt wordt en die aantonen dat het perfect kan zonder chemische middelen.

Zondag 2 juni kan je in Oosterzele het Stuyvenbergs Hofke bezoeken (Stuivenberg z.n. te Landskouter), in Melle het Potaerdehof (Potaardestraat 21 te Gontrode) en in Zottegem-Velzeke de Ecotuin van Kristof Van Lancker, (Munkbosstraat 19). Telkens van 10 uur tot 17 uur.

Alle deelnemende tuinen kan je vinden op velt.nu/ecotuinen. Een ideale uitstap met de fiets.