De Planckaerts komen met hun theatershow naar Geraardsbergen

Dit voorjaar trok de familie Planckaert er met het gezin op om een theatervoorstelling te spelen: De Planckaerts op de planken. In deze voorstelling vertelt Eddy, met Christa aan zijn zijde, over het reilen en zeilen in hun gezin en familie. Over hilarische stoten die zijn uitgehaald tot het beleven van sombere momenten als naasten. Eind dit jaar komen ze terug naar Geraardsbergen.

Er is plaats voor een gulle lach maar ook voor een sporadische krop in de keel. Ze doen dit alles met muzikale ondersteuning van Francesco (op gitaar) en Junior (op drum). De Planckaerts doorkruisten met deze tournee heel Vlaanderen. Wegens succes wordt de tour nu verlengd. De Planckaerts op de planken komt terug na de zomer, en ze komen ook langs in Geraardsbergen op donderdag 12 december 2024.

Een grap, een grol, een lach en een traan. “De Planckaerts op de planken” is een wervelende trip door het leven van de familie. Fiets mee door de carrière van Eddy, de steun van Christa, de kinderen en de kleinkinderen. Sinds “Château Planckaert” is het duidelijk geworden dat het leven van De Planckaerts niet enkel rond koers draait.

Francesco zorgt met zijn gitaar voor een muzikale noot en wordt daarbij geholpen door Junior op drums. Moderator – aangever Filip Osselaer, tevens schrijver van de biografie van Eddy, neemt de familie bij de hand voor deze fantastische avond vol verhalen en vertellingen.

Tickets en info via www.comedyshows.be