Aanrader komend weekend in de kerk van Ressegem: expositie eindwerken fotografie CVO Groeipunt Zottegem/Ninove

Voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie is de expositie van komende weekend in de kerk Ressegem (Herzele) een absolute aanrader. De 31 laatstejaarsstudenten van de opleiding Fotografie van de campus Zottegem en Ninove van CVO Groeipunt presenteren trots hun eindwerken.

“Elk werk weerspiegelt de individuele visie en artistieke groei van de studenten en toont een breed scala aan fotografische stijlen en technieken”, klinkt het vanuit de organisatie. “De expositie vindt plaats in de pastorie en de kerk van Ressegem, en loopt van zaterdag 15 juni tot zondag 23 juni. Iedereen van harte welkom!”

Praktisch

  • Locatie:  Pastorie en kerk van Ressegem (St-Mauritsplein 9)
  • Datum en openingsuren: 15-23 juni
    • Vrijdag: 17 tot  21 uur
    • Zaterdag en zondag: 10 tot 19 uur