Kamiel Spiessens komt naar Sint-Lievens-Houtem met nieuwe show

Kamiel Spiessens gaat vanaf oktober opnieuw op theatertour door het hele land met zijn splinternieuwe voorstelling ‘Spiessens Spartelt’. Op zaterdag 1 maart 2025 brengt hij bezoek aan CC De Fabriek in Sint-Lievens-Houtem.

“Het succes van de vorige tour, Spiessens Spijbelt, zindert nog na en de lokroep om met nieuw materiaal te komen is dan ook groot”, klinkt het bij de organisatie. “In deze voorstelling vraagt Kamiel zich af wat hij tegenwoordig mag of kan, en wat niet. Hij graaft in zijn eigen hoofd naar de wortels van zijn bestaan. Hoe kan Kamiel omgaan met de veranderende tijden en technologie? Wie kunnen we nog vertrouwen? Zelfs de VAR lijkt niet meer te vertrouwen… Uiteraard doorspekt Spiessens elk antwoord met de nodige humor. Want Spiessens spartelt zelf ook, en geeft ook graag de belangrijke vragen lik op stuk. Kamiel gaat niet alleen op tour, hij heeft vrienden bij. Bovendien wist hij in primeur te vertellen dat er ook een bijzonder gastoptreden zal zijn. “Wie kan ik nog niet zeggen, ik moet het hem nog vragen”. Kamiel Spiessens breit dus een verlengstuk aan zijn comeback. In 2022 kwam hij terug met een eerste theatervoorstelling en wegens succes komt er nu een tweede: Spiessens Spartelt.”

Praktisch

  • Vanaf oktober 2024 op tournee door Vlaanderen en dus ook in Sint-Lievens-Houtem.
  • De sympathiekste moestuinier van het land komt op zaterdag 1 maart 2025 naar CC De Fabriek in Sint-Lievens-Houtem.
  • Tickets en info via: www.comedyshows.be