©De Lobelle Danny

De noden van Scouts Windeke zijn groot

Scouts Windeke trekt aan de alarmbel en vraagt aandacht voor de vele noden van de jeugdvereniging. ‘Al jarenlang kampt scouts Windeke met verschillende problematieken, zoals daar zijn: gebrek aan speelplein, een verouderd scoutslokaal, de verstikkend ligging van het scoutsterrein, we zijn genoodzaakt om deze situatie openbaar te maken’, klinkt het bij de leiding van Scouts Windeke.
‘Op zondag 23 juni organiseren we een groots opgezet infomoment op het scoutsterrein, Hoeksken 2 A, over de toekomst van onze werking, zeg maar een historisch moment voor Scouts Windeke. Vanaf 19 u 30 ben je welkom voor een hapje en drankje en vanaf 20 u wordt een presentatie op groot scherm gegeven, we gaan voor het eerst open kaart spelen. Komen aan bod: evolutie ledenaantal, problematiek: speelruimte, gebouw, buren en vereisten voor een nieuw lokaal’, klinkt het vastberaden bij de leiding van Scouts Sint – Kristoffel Scheldewindeke. Heb je kinderen in de scouts, heb je ooit in de scouts gezeten, heb je een hart voor jeugdwerk, wil je graag helpen om de toekomstdromen van Scouts Windeke waar te maken? Dan is dit de unieke kans om mee te stappen in een ongezien avontuur van Scouts Windeke. Neem je uw kinderen mee of laat je ze thuis? Iedereen is welkom, wel wordt gevraagd dat tijdens de presentatie iedereen aandachtig is. Na afloop van de presentatie kan iedereen die zich wilt engageren voor het project zijn of haar contactgegevens achterlaten, eventueel met relevante expertises.  Info: dries.de.meutter@gmail.com, 0494 / 58 69 16.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).