Melle: Zestigste huwelijksverjaardag van Christiaan Van Eeckaute en Godelieve Baeyens

Donderdag werden  Christiaan Van Eeckaute en Godelieve Baeyens ontvangen in de raadszaal van Melle voor hun 60ste huwelijksverjaardag.   Ze kregen de bijhorende geschenken uit handen van burgemeester Dirk  De Maeseneer en schepen Lieselot Bleyenberg. Tot slot werd er een drankje aangeboden.

Christiaan en Godelieve huwden op 13 juni 1964 te Gent. Ze kregen er twee kinderen: An en Alex.

Christiaan was professioneel actief als leidend ambtenaar bij het departement Leefmilieu en Infrastructuur in Brussel.

Godelieve was haar volledige loopbaan aan de slag als lerares in Sint-Franciscusinstituut en Mellenaars leerden haar ook kennen als gemeenteraadslid.

Hobby: Nog elke woensdag wandelt hij samen met zijn vrienden van de Melse nordic walking club. Godelieve die jarenlang voorzitster was van Markant onderhoudt nog warme relaties met leden en neemt nog deel aan activiteiten van het netwerk van geëngageerde vrouwen.