Inschrijven voor Zottegemse dansclub Danzition. Wervelend show leidt tweede seizoen in

Met een wervelende show hebben de dansers en danseressen Danzition het tweede seizoen van de Zottegemse dansclub ingeleid. Wie graag lid wil worden kan dat doen vanaf zaterdag 15 juni.

“Wat een wervelende show hebben we beleefd! Het podium was gevuld met passie, talent en adembenemende choreografieën”, klinkt het vanuit Danzition. “Onze dansers straalden als nooit tevoren, en de energie van het publiek was ongeëvenaard. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit magische moment! Maar de magie stopt hier niet. Met trots kondigen we een gloednieuw seizoen aan, boordevol nieuwe dansstijlen en getalenteerde lesgevers die klaar staan om hun kennis en passie met jou te delen.”

“Ontdek de diversiteit en veelzijdigheid van dans. Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, er is voor ieder wat wils! Bij ons draait het niet alleen om dansen, maar om het creëren van een gemeenschap. Een plek waar je nieuwe vrienden maakt, jezelf uitdaagt en bovenal veel plezier hebt. Onze lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus, en we zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Dus waar wacht je nog op? Trek je dansschoenen aan en laat je meeslepen door de magie van dans bij Danzition. Schrijf je vanaf 15 juni in voor het nieuwe seizoen en ontdek de danser in jezelf!”

Meer info

www.danzition.be en Faceboopagina Danzition