© Kanaal Z

Zottegemse traiteur Tast Toe maakt indruk op Kanaal Z

De Zottegemse traiteur-zaak Tast Toe heeft bezoek gekregen van Kanaal Z, het TV-station met aandacht voor succesvolle Vlaamse ondernemingen.

Tast Toe van zaakvoerder Kevin Roelandt bereidt dagelijks liefst 600/700 maaltijden per dag en die worden zeer gewaardeerd door de afnemers. Je vindt ze in diverse winkels grootwarenhuizen en ook op diverse automaten in de regio. In de reportage van Kanaal Z neemt Kevin je mee voor een blik achter de schermen van zijn bloeiend en gewaardeerd bedrijf. “Dagelijks bereiden wij meer als 20 verschillende soorten ambachtelijke huisbereide gerechten”, aldus Kevein onder meer. De Kanaal Z reportage is binnenkort te bekijken op Kanaal Z.

Meer info?

Website en Facebookpagina Tast Toe

Kanaal Z