De Landelijke Gilde Oosterzele organiseert ‘ontbijt in een wijk’.

Op zondag 23 juni organiseert Landelijke Gilde Oosterzele een ” ontbijt in de wijk” vanaf 8u tot 10.30 op de Geraardsbergsesteenweg (naast nr. 73) te Oosterzele, in de beurt van het Gilo gemeenteschool.

Het ontbijt kadert in ken je buren, op deze manier leer je de buren uit de straat ontmoeten en kennen. Naast onze leden, nodigen we ook de nabije buurt uit om deel te nemen. We zullen jullie verwennen met een uitgebreid ontbijtbuffet: koffiekoeken, lekker brood, koffie, hartig en zoet beleg, fruitsap, melk vers van bij de boer en voor de liefhebbers een eitje met spek. Ook de cavabar zal geopend zijn.

tickets te bekomen via stamhoofd: https://shop.stamhoofd.be/ontbijt2024     Leden: 8,00 pp  Nietleden: 10,00 pp  (kinderen tem 5 jaar gratis)

Contactpersonen uit de wijk:
o
Sara Van Oostveldt, Geraardsbergsesteenweg 122
o
Patrick Bekaert, Geraardsbergsesteenweg 126