Gemeente Brakel zendt EK-wedstrijden van De Rode Duivels uit op groot scherm

Morgen start het EK voor de Belgische ploeg met een eerste wedstrijd tegen Slovakije om 18u.  Voor Brakel heeft dit event plaats op de markt. Naast deze organisatie is er ook de uitzending bij Tchieleboer in Brakel en in Zwalm (Munkzwalm)  bij Ysebaert Fandorp.

Alle EK-wedstrijden van De Rode Duivels zijn live te volgen op een groot scherm op het Marktplein. Op die manier kunnen inwoners en supporters samen de spannendste momenten van het Europees Kampioenschap beleven.

Vanaf de eerste wedstrijd van De Rode Duivels op maandag 17 juni 2024 tot en met hun laatste wedstrijd in het toernooi, worden alle wedstrijden live uitgezonden. Het Marktplein zal een uur op voorhand geopend zijn, zodat iedereen een goede plek kan vinden en kan genieten van de voorbeschouwingen.

Kom in Rode Duivels-stijl

Op het Marktplein zal een groot scherm worden geïnstalleerd, zodat niemand iets hoeft te missen van de actie. Er zijn ook eet- en drinkgelegenheden aanwezig, zodat supporters niets tekort komen terwijl ze de wedstrijd volgen. Daarnaast zal er security aanwezig zijn en worden er speciale zones ingericht voor kinderen en families. Supporters worden aangemoedigd om in de kleuren van De Rode Duivels te komen en hun mooiste supportersoutfit te dragen.

Praktische Informatie

Locatie: Marktplein, Brakel Enkel voor een eventuele achtste finale wordt uitgeweken naar parking Dam. Het is dan ook kermis in Nederbrakel. Zo’n drie horecazaken uit het centrum nemen deel aan dit gebeuren en zorgen voor de bediening van de drankjes.

Datum: vanaf 17/06 tot en met de laatste wedstrijd van De Rode Duivels

Tijd: de zone opent telkens een uur voor de wedstrijd.

FOTO ARCHIEF BB