Groen Oosterzele zet de zomer in met boswandeling én aperitief – time Een deugddoende, verbindende zondag in relaxte sfeer

Een goed idee van Groen om de vakantie ontspannend in te zetten. Groen Oosterzele pakt op zondag 30 juni uit met een wandeling én zomer-aperitief. Om 10 u 30 ben je van harte welkom in de Moortelbosstraat 16, the place to be. Na hard werken komt verdiende vakantie. En traditiegetrouw gaat het werkjaar van Groen op de schop met leuke activiteiten. ‘En dat willen we graag vieren met al onze mensen, groene doeners en al diegenen die op één of andere manier Groen in hun hart dragen’, klinkt het heel uitnodigend bij Groen Oosterzele. En wat is er heerlijker dan een wandeling in de natuur? Vanaf 10 u 45 krijg je een unieke kans om met de deskundige Annelies te wandelen in het jonge bos van Lut en Dominique. Een goede tip, voorzie aangepast schoeisel. En vanaf 11 u 30: apéro – time met homemade hapjes, verfrissende drankjes, genieten van de natuur, zomerse temperatuur (ze mag graag komen), fijne ontmoetingen met de mensen van Groen. Je mag je aan een ongedwongen sfeer verwachten. Geen betere manier om de zomer relaxt in te zetten. Iedereen is van harte welkom. Er is een ruime fietsstalling. En Groen denkt nu ook weer aan de kids. Er zijn spelletjes, de kinderen mogen zich naar hartenlust uitleven. Kortom, gun je zelf eens een deugddoende, verbindende zondagmiddag in alle gemoedelijkheid. Graag inschrijven via evenementen@groenoosterzele.be. Voel je meer dan welkom. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).