Kritiek op (niet bestaande) voetpad Bontestraat Zottegem: “Bijna geen groendienst meer”

Op de sociale media wordt (andermaal) kritiek geuit op de staat van het voetpad in de Bontestraat in Zottegem. Er wordt de stad Zottegem verweten dat er amper nog een Groendienst bestaat in Zottegem.

“Rarara, waar is het voetpad?”, klinkt het bij de persoon die de staat van het voetpad aan de Bontestraat deze keer onder de aandacht heeft gebracht. Een lezer die zich daarbij afvraagt wat die persoon precies bedoelt wordt van antwoord gediend door een andere lezer: “wat ze wil duidelijk maken , da je op straat moet lopen met alle gevaren inbegrepen , en ook da stad zottegem geen kloten meer doet met de groendienst , Aja niet moeilijk ze hebben er bijna genen niet meer ! Man of 3 , daar kunde zottegem niet met onderhouden. Verloedering ten top en overal soorte , das wat zottegem nu is ! Onlangs kwam er bezoek bij ons van buiten zottegem , die zeiden zelf wa is dit voor een vuile buurt , word hier iets gedaan door het stad ? Niets gebeurt hier nog , ja klokken en gebouwen renoveren waar geen mens nog naartoe gaat !”

“ik veronderstel dat dit nu wel te wijten is aan de weersomstandigheden. Volgens mij het het onderhoud aan de bermen ook uitbesteed, en kan je niet met de vinger wijzen naar de groen/stadsdiensten… De enkele keren dat het droog was zag ik ze wel maaien. Het is niet dat ze niets doen”, antwoordde de lezer die niet weet wat er wordt bedoeld in de post nog.