Lotto-winnaar van 3 miljoen euro in Geraardsbergen

In Geraardsbergen heeft iemand liefst 3 miljoen euro gewonnen met de Lotto-jackpot. Het winnende ticket werd verkocht in de Standaard Boekhandel in de Oudenaardestraat.

Om de anonimiteit van de winnaar te garanderen wordt er een symbolische cheque overhandigd aan de verantwoordelijke van het verkooppunt. De Nationale Loterij, organisator van de Lotto-jackpot laat weten dat dankzij de inzet van de spelers van de Nationale Loterij jaarlijks 345 miljoen euro geherinvesteerd wordt in de meest diverse maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve projecten. “Spelen is ook helpen, en zo creëren we allen samen kansen”, klinkt het. Verder benaderukt de Nationale Loterij het internationaal Verantwoord spel-certificaat bezit. “De verkoop van onze producten aan minderjarigen is verboden”