Inex lanceert wedstrijd voor Belgische horeca professionals: Wie maakt de beste vol-au-vent van België?

Zuivelspecialist Inex uit Bavegem daagt professionele chefs in België uit om hun beste vol-au-vent recept te delen. De chef met het winnende recept wordt bekroond tot ‘De beste vol-au-vent-chef van België’ en wint
een prijzenpakket bestaande uit 1.000 euro shoptegoed van Inex en een Thermomix TM5.

“We roepen alle chefs in België op om hun lekkerste vol-au-vent recept te bereiden, met gebruik van Inex’ veelvuldig bekroonde Belgische room 40%”, vertelt Maïté Lamont van Inex. “Deelnemers kunnen hun recept indienen via de Inex website vóór 31 juli 2024. Uit de ingezonden recepten selecteert een professionele jury, bestaande uit gerenommeerde topchefs zoals Christophe Hardiquest en Lode De Roover, de vijf beste creaties. De chefs met de 5 beste recepten worden vervolgens uitgenodigd om hun gerechten live te bereiden tijdens de finaledag. De professionele jury zal alle ingezonden recepten beoordelen op creativiteit, smaak en presentatie. Vijf chefs krijgen uiteindelijk de kans om op maandag 14 oktober, in aanwezigheid van de jury en pers, hun vol-au-vent te bereiden in de professionele keuken van De Melkerij in Bavegem. De winnaar van deze ultieme smaaktest ontvangt niet alleen de titel van ‘Beste Vol-au-Vent-Chef van België’, maar gaat ook naar huis met € 1.000,- shoptegoed van Inex én een hoogwaardige Thermomix TM5.”

Deelnemen praktisch

Chefs kunnen hun vol-au-vent recept met Inex room en bijhorende foto vóór 31 juli 2024 inzenden via de wedstrijdpagina van Inex: https://www.inex.be/de-beste-vol-au-vent-van-belgie/ Daar vind je ook het wedstrijdreglement.