Joggingclub Brakel bestaat 30 jaar

De Brakelse Joggingclub (JC Brakel) bestaat 30 jaar en voor deze gelegenheid werden ze op het gemeentehuis ontvangen. In 1994 richtten Guy Petrens, Patrick Jouretz, Yves Labie en Eric De Beck de club op.

  • Heel wat jaarlijkse terugkomende activiteiten zoals :  ledenfeest, de start-to-run’s, de clubweekends, het clubkampioenschap, de raploperkesjogging, de moederdagontbijten en de bowling voor de leden zetten de club op de kaart.

In 2022 werd Saskia De Troyer voorzitter en werd de eerste chocomoussetrail in elkaar met 250 deelnemers. In 2023 kwamen Ronny Goeminne en Dominique Delrue in het bestuur.

Saskia: “Met de viering van het 30 jarige bestaan van de club zijn we op de eerste plaats nederig en dankbaar voor alle mensen die de club gemaakt hebben tot wat ze nu is.”