© Gemeente Herzele

Burchtweide Herzele wordt feestweide

De burchtweide wordt op donderdag 11 juli 2024 een feestweide met ‘Herzele Zingt’. Het muzikale evenement, dat ondertussen zowat traditie geworden is, wordt ook dit jaar georganiseerd ter gelegenheid van ‘Vlaanderen Feest!’.

“De Burchtconcerten, de cultuurraad Herzele en het lokaal bestuur Herzele slaan opnieuw de handen in elkaar om van ‘Vlaanderen Feest!’ een heus feest in Herzele te maken. De burchtweide wordt daarvoor op donderdag 11 juli 2024 gekaapt … Van 20u00 tot 23u00 is iedereen er welkom tijdens ‘Herzele Zingt!’”, licht schepen van Cultuur Heidi Knop (Open VLD) toe. “‘Soul & The Fat Cats’, een vijfkoppige coverband van eigen bodem, zal het beste van zichzelf geven. Ze gaan op zoek naar sfeer en romantiek in nummers die de meesten wel kennen, maar die misschien onder een laagje stof beland zijn. Denk aan iets bluesy en iets jazzy. Ze brengen het vanuit een liefde voor de melodie en het verhaal, en steeds met hart en soul. Ambiance verzekerd. ‘Vlaanderen Feest!’ laten we hier in Herzele niet zomaar passeren … Zak dus op 11 juli af naar de burchtweide, zing uit volle borst mee, en geniet van een bruisende avond met vrienden en familie. Tot dan!”