Brouwerij Hedonis opent tijdelijk Brouwerijcafé in zomerperiode

Brouwerij Hedonis, gekend van het bier Ouwen Duiker, opent tijdens de zomerperiode een Brouwerijcafé in Michelbeke (Brakel). Van 29 juni tot en met 31 augustus stellen zij elke zaterdag gratis de deuren open van hun brouwerij.

In september 2022 opende Brouwerij Hedonis hun nieuwe brouwerijsite in Michelbeke. Nu, 2 jaar later, vonden ze dat het tijd was voor de volgende stap: de opening van een eigen (pop-up) Brouwerijcafé.

“De ligging van onze brouwerij, op het parcours van de Ronde van Vlaanderen en tal van andere klassiekers, leent zich er perfect toe om een mooie tussenstop te vormen voor wandelaars en fietsers. Het is al sinds de opening onze ambitie geweest om hier mensen te verwelkomen en hen te laten kennis maken met onze brouwerij en de bieren.”, vertelt Leopold De Ketelaere, oprichter & brouwer bij Hedonis.

De brouwerij zal tussen 29 juni en 31 augustus 2024 élke zaterdag geopend zijn van 13u tot 19u. Toegang is gratis en je kunt er genieten van de Hedonis-bieren, frisdrank of koffie tússen de brouwketels of op het terras voor de brouwerij. “Er zijn in die periode geen rondleidingen voorzien, maar wie dat wenst kan op een ander moment wel een uitgebreider groepsbezoek met gids en proeverij reserveren.”, vervolgt Jasper nog.

De openingsuren zijn bewust beperkt gehouden, zodat bezoekers vooraf of nadien nog de lokale horeca kunnen bezoeken om (verder) te genieten van de bieren van Brouwerij Hedonis.

Brouwerij Hedonis

Hedonis Ambachtsbier werd opgericht in 2015 door brouwer Leopold De Ketelaere en heeft een vast gamma van 5 bieren, aangevuld met seizoensbieren in zomer en winter. De belangrijkste bieren uit het gamma, zijn Ouwen Duiker, Julia, Suzanne, Excuse Me While I Kiss My Stout en Middenvakrijder.

Adres: Lepelstraat 20+, 9660 Michelbeke (Brakel)