Merelbeke feest 4.0 op 12 en 13 juli aan het kerkplein

Op vrijdag 12 juli start men met een afterwork party in de Pastorietuin van Merelbeke vanaf 16 u tor 1 uur.

Een foodtruck, lekkere drankjes en swingende muziek zijn de ingrediënten van een perfect avondje uit met collega’s of vrienden, GRATIS TOEGANG!

Zaterdag 13 juli is het 4.0 festival op het kerkplein met verschillende optredens van onder andere topartiesten als,

Gene Thomas,19u30 (liveband)

Gene Thomas heeft al heel wat watertjes doorzwommen: als deel van X-Session, als solo artiest en met enkele memorabele covers in liefde voor muziek! Op 13 juli bijt hij de spits af met een mix van eigen nummers en covers die hij brengt met zijn live band.

Aaron Blommaert 21u30

Dit tv gezicht bekend van Familie, #LikeMe en The Voice Kids kroonde zich in 2023 tot winnaar van The Masked singer! Met trots kondigen we aan dat op 13 juli niemand minder dan Aaron Blommaert het beste van zichzelf zal geven op het kerkplein van Merelbeke!

cover band De Toâpe Geraapte 23u00

De volgende band in onze line-up is een geoliede party-machine!
Stomende medleys, strakke percussie, schitterende blazers, sprankelende zangers… De Toâpe Geraapte hebben alle ingrediënten voor anderhalf uur onversneden ambiance!

MNM Dj Nina Black 00u30

Je kent haar misschien van MNM of van haar vlogs, maar als DJ stond Nina Black ook al op menig podia van Tomorrowland, het Sportpaleis, Dance D-Vision en Rijvers Festival. Deze energieke jonge vrouw draait een gevarieerde mix van genres en is gedreven om te entertainen. Haar naam is misschien wel black…. maar haar set zorgt ongetwijfeld voor een kleurrijk sfeertje!

en als afsluiter  Pablo Hermano 2u00

Na een zeer geslaagde passage in 2022, zijn ze er in 2024 opnieuw bij! Het DJ duo Pablo Hermano brengt een gevarieerde mix van dansbare muziek. Ideaal dus om Merelbeke Feest 4.0 af te sluiten met een stevig feestje.
Het kerkplein gaat open om 18u30