Gloednieuwe schoolbus voor GILO Oosterzele

Of dat geen goed nieuws is voor GILO Oosterzele. En of men heel tevreden en trots is op de nieuwe schoolbus voor het Gemeentelijk Onderwijs in Oosterzele. Na 17 jaar dienst en 206.000 km was de oude schoolbus dringend aan vervanging toe. De nieuwe aanwinst kan 55 leerlingen in alle comfort en veiligheid vervoeren.
Prijskaartje: ongeveer 250.000 euro. De nieuwe bus voldoet een de strenge Euro 6 – norm.
Tijdens het schooljaar staat hij in voor het leerlingenvervoer en in de vakantie vervoert de bus kinderen van en naar de zomerkampen en de naschoolse kinderopvang. Ouders en kinderen kunnen dus ook in de vakantie rekenen op een betrouwbare vervoersoplossing. Directrice Els François en buschauffeur Jelle Kellens juichen de aankoop van de hypermoderne bus toe. Het lokaal bestuur blijft zich inzetten voor het welzijn en de veiligheid van haar jongste inwoners.  (marcel van de vijver, foto’s bestuur Oosterzele)