Rotary Club Brakel-Zwalmvallei haalt na Belgisch kampioenschap opnieuw groot wielerevenement naar onze streek

Rotary Club Brakel-Zwalmvallei is erin geslaagd het 39ste Rotary Cycling World Championship naar onze streek te halen. Afspraak in Michelbeke op 24 augustus 2024. De vorige edities hadden plaats in Monza (It), Bad Homburg (De) en Nancy (Fr).

“Jens De Cubber uit Lierde en lid van Rotary Club Brakel-Zwalmvallei is de regerende wereldkampioen in de elite klasse”, licht Bob Tuybens namens Rotary Brakel-Zwalmvallei toe. “Er zijn verschillende reeksen voor dames, heren en jeugd, leden en familie van de oudste serviceclub ter wereld. Naast de deelnemers uit alle hoeken van de wereld is er voor het eerst ook een wedstrijd voor G-sporters in samenwerking met vzw De Bolster. De opbrengst is ten voordele van de goede doelen van Rotary: het Educatief Sporenbos in Brakel en de G-sporters in onze streek.”

Meer info?

Facebookpagina Rotary Club Brakel-Zwalmvallei

https://cyclingchampionship2024.be/

https://www.cyclingtoserve.org/