DJ’s Kurt De Loor en Daddy Cool sluiten Rock Zottegem af

Dit jaar kiest Rock Zottegem voor een verrassende afsluiter van het festival op zondag 14 juli. Organisator Kurt De Loor zal namenlijk zal achter de draaitafel kruipen. Onder de vakkundige begeleiding van Geert Van De Velde. Beter bekend als DJ Daddy Cool.

“Weinig mensen weten dat Kurt De Loor als jonge gast af en toe achter de draaitafels terug te vinden was in het Zottegemse en onze regio”, licht Daddy Cool toe. “Ik herinner me goed dat Kurt verschillend jaren DJ was in de New Inn (in de Nieuwstraat) en ook op TD’s en fuiven.  Hij ging altijd heel hard op in de muziek (dat doet hij nog altijd trouwens). Maar ik ken hem natuurlijk het beste als degene die niet van de dansvloer weg te slaan is op events.  Voor dertig jaar Rock Zottegem leek het mij leuk om hem uit te dagen om samen het festival af te sluiten met het beste uit 30 jaar Rock Zottegem.   Er zijn hier zoveel grote namen gepasseerd, daar kunnen we gemakkelijk een hele set mee vullen. Ik kijk er al naar uit.  Het is niet de eerste keer dat we samen een DJ-set doen. Eind de jaren ’90 hebben we samen gedraaid in de Krypton! Dat was fantastisch, en ik wil dat herhalen!”

“We gaan dit weekend allemaal samen mooie herinneringen maken!”

“Het is ondertussen toch 10 jaar geleden dat ik plaatjes draaide, dus het zal weer even wennen worden achter de draaitafels,” laat Kurt De Loor weten. “Maar ik was eigenlijk onmiddellijk enthousiast toen DJ Daddy Cool voorstelde om samen ROCK ZOTTEGEM af te sluiten met een set met memorabele songs. Het wordt een muzikale trip down memory lane.  Ik kan nu al verklappen dat we de DJ-set gaan starten met Housewife van Daan of One Step Beyond van Madness. We vliegen er dus onmiddellijk in met een nummer waarop niemand stil kan blijven staan. Degene die blijven voor onze DJ-set wil ik het gevoel geven dat Zottegem de stad is waar iedereen zich thuis voelt en waar je een ongelooflijk mooie zomer kan beleven! Onze DJ-set wordt een mooie afsluiter van wat een topeditie van Rock Zottegem zal worden. Met knallers als John Fogerty, TOTO, Joost, Daan, Heideroosjes, etc kan het niet misgaan. We gaan volgend weekend allemaal samen mooie herinneringen maken!”

Voor die topeditie vliegen de tickets naar verluidt de deur uit. Wil je zeker zijn van jouw plaatsje op de festivalweide, koop dan snel een ticket op www.rock-zottegem.be.