Huwelijksaanzoek bij noorderlicht

15781791_10154245420361094_3370015139557585941_n
Zottegem, 06/01/2017. Deze week vroeg Zottegems N-VA-gemeenteraadslid Brecht Cassiman zijn vriendin Liesbeth Dossche ten huwelijk op een van de meest romantische plekken op aarde.
Brecht gaf zijn Liesbeth op kerstavond een reis cadeau maar de bestemming vertelde hij er niet bij. De 30ste verjaardag van Liesbeth was voor Brecht het ideale voorwendsel om de reis cadeau te doen. Pas op de luchthaven in Stockholm kreeg zijn geliefde een idee van de eindbestemming: Zweeds Lapland, vol prachtige sneeuwlandschappen en met wat geluk ook het noorderlicht.
Toen woensdagavond het noorderlicht zich in zijn volle glorie liet zien, achtte Brecht zijn moment gekomen en ging hij bibberend (van de kou?) door de knieën. Dat Liesbeth ‘Ja’ zei zorgde voor een orgelpunt van de reis en de ultieme bekroning van een liefdesverhaal dat vijf jaar geleden begon. Brecht en Liesbeth hebben samen twee kindjes: Robbe (bijna 3) en Flore (8 maanden).

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X