Sport in De Beiaard

werkinuitvoering
Gezocht: correspondent. 
Ben je actief in een sport en kan je objectief schrijven? Praat dan met het bestuur van je club en vraag hen of ze een correspondent willen voor De Beiaard. Heb je meer ambitie en struin je letterlijk alle sportmanifestaties in je regio af met je pen en je fototoestel? Dan kan je deel uitmaken van onze (vrijwillige) redactie. We doen ons best om jouw sport de nodige aandacht te geven. Mankeert een sport in onze sectie èn kan jij daarover regelmatig berichten? Laat het ons weten. Artikels met een bijhorende foto hebben een streepje voor. Stuur je verslag naar de redactie.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X