80 jaar KVLV Munte Vrouwen

ddl-munte-kvlv-viert-80jaar-bestaan-2

Munte, 09/01/2017: Eind december 2016 vierde KVLV Munte Vrouwen haar 80ste verjaardag. De vroegere Boerinnenbond werd in Munte opgericht in 1936.

In 1971 werd de Boerinnenbond omgevormd tot KVLV: Katholiek Vormingswerk voor landelijke vrouwen en werd  en werd later nog eens gemoderniseerd tot ‘KVLV Vrouwen met Vaart’

‘Wij zijn nog steeds een dynamische ploeg   met activiteiten rond   gezondheid, creatieve vaardigheden , voeding, sport, verzorging , enz..’, klinkt het bij het bestuur. ‘Maar  naast   vorming   en ontspanning komen wij ook samen in vriendschap en verbondenheid en proberen we er de dorpssfeer   te behouden.’

‘Het is niet eenvoudig de dag van vandaag nog jonge mensen aan te trekken….We wensen dan ook een oproep te doen aan   alle JONGE vrouwen bij ons aan te sluiten om zo een jonge dynamische ploeg te vormen en KVLV MUNTE te blijven waarmaken.’

Meer info: www.munte-info.be/kvlv.htm

X