Tcha Tcha Tcha’s halen kerstparade w él naar Zottegem

kerstparade-tch-tch-tchas-1

Erwetegem, 14/01/2017: Carnavalsvereniging de Tcha Tcha Tcha’s bracht het Zottegems stadsbestuur gisterenavond al voor de derde keer op enkele weken tijd in verlegenheid.  Enkele maanden geleden kondigde stad Zottegem  de komst aan van een kerstparade in Zottegem, maar het moest de duimen leggen tegenover Antwerpen dat meer bood.  

De Tcha Tcha Tcha’s bewezen gisteren opnieuw dat het eigenlijk een koud  kunstje is om een kerstparade naar Zottegem te halen. Na Sint-Goriks en Zottegem vorige week, lukte  het opzet ook gisterenavond in Erwetegem.  Volgens de geruchten zullen  ze vanavond in Sint-Maria-Oudenhove gewoon hetzelfde doen.

Als was het om extra zout in de wonde van het stadsbestuur te strooien, zorgden de Tcha Tcha Tcha’s ook telkens voor een Sinterklaas, want die had Zottegem ternauwernood ingeroepen als vervanging.

kerstparade-tch-tch-tchas-2