Popverbranding carnaval Zottegem

popverbranding

Grotenberge, 15/01/2017: Vanavond werd het Zottegems carnavalsgebeuren afgesloten met een popverbanding op het kerkplein in Grotenberge. Net zoals vorig jaar was dit een emotioneel moment voor de carnavalisten. Het was pas de tweede keer dat er in Zottegem een popverbranding werd georganiseerd, het initiatief kwam van het Feestcomité in Grotenberge en de Zottegemse carnavalsraad. 

Het einde van het Zottegems carnavalsgebeuren betekent niet dat carnaval editie 2017 erop zit voor de carnavalisten. Veel groepen nemen immers nog deel aan andere carnavals, zoals Zwalm en Brakel. De Beiaard online zal ook die carnavals op de voet volgen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X