cc De Woeker, Oudenaarde: De aftrap

De Woeker trapt af voor een veelbelovend voorjaar 2017 !

Na de succesvolle culturele activiteiten van het voorbije najaar , trekt De Woeker op de ingeslagen weg verder. Nu vrijdag 20 Januari 2017 geeft het cultuurcentrum van Oudenaarde het startschot voor een zeer gevarieerd voorjaarsprogramma met een uitverkochte voorstelling van “Kloenke” van comedian Han Solo. De komende maanden verwachten we culturele verrassingen van allerhande makelij: humor, muziek, theater, animatie, circus, .. een lach en een traan. Kortom : een weerspiegeling van het ware leven.

homepagewoekerblauw-002

De verkoop van kaarten voor de tweede seizoenshelft is succesvol gestart.

Het Vernieuwd Gents Volkstoneel, Michael Van Peel, de Fleetwood Mac Tribute, KruipOlie en Het Banket met Stefaan Degand, verdienen al het etiket volzet. Maar niet getreurd ! Er resten nog voldoende tickets voor onze andere voorstellingen, al is lang talmen in enkele gevallen nu ook weer niet aangewezen.

Circustheater Okidok, beklijvend toneel met “Verdacht” waarin teruggeblikt wordt op de dodelijke raids van de Bende van Nijvel 30 jaar geleden, familievoorstellingen “Pjotr en de Wolfski” en “Hoogspanning”, de eigentijdse rock en pop van Marble Sounds, vorige zomer nog geroemd op Pukkelpop, het hilarische“Flandrien” over de koers…Teveel om op te noemen.

U vindt er alles over op de site : www.dewoeker.be  of download programmaboekje-voorjaar-2017.

Met andere woorden: het voorjaar 2017 in De Woeker oogt veelbelovend en wordt prachtig. Dat staat nu al vast.

Kaarten  kosten 15 euro  en kan u reserveren via www.dewoeker.be of op 055/30.13.66.

De Woeker, Woeker 3 in Oudenaarde.

01-han-solo-kloenke