Galmaarden : Bronzen Urbanus

bronzen_urbanus_beeldje

21/1/2017:
Traditiegetrouw reikt de cultuurraad — in samenwerking met de cultuurdienst — eind januari de cultuurprijs uit aan een vereniging of een persoon uit de gemeente met een bijzondere culturele verdienste.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door ‘The Glorious Gentlemen’s Club’, muzikanten van ‘De Fanfaar’ die in deze formatie allemaal Engelstalige hits uit de jaren ’60 spelen. Speciaal voor de uitreiking van de Bronzen Urbanus zullen zij ook gekende Nederlandstalige nummers brengen.

 

De verkiezing gebeurt de avond zelf en de winnaar krijgt de Bronzen Urbanus overhandigd door niemand minder dan Urbanus zelf.

De genomineerden voor de Bronzen Urbanus zijn:

  1. Henri Spider, zanger-entertainer
  2. De voorlezers van de bibliotheek

De uitreiking vindt plaats op zaterdag 21 januari 2017 om 20.00 uur in het GC Baljuwhuis — Kammeersweg 2 — 1570 Galmaarden. De toegang is gratis.