Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Kim Coppieters uit Erpe-Mere verkozen tot huishoudhulp van het jaar

Dienstenchequeonderneming De Bron uit Zottegem hield op vrijdag 13 januari haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor alle personeelsleden. De dienstenchequeonderneming blijft groeien, ook in 2016 was dit het geval. DCO De Bron telt op heden reeds 90 medewerkers! Ook de strijkdienst en mindermobielencentrale breiden uit. Er werken ondertussen al acht vaste strijksters in de strijkcentrale en er rijden vier busjes voor mindermobielenvervoer rond in het Zottegemse straatbeeld.

 

2017 wordt opnieuw een spannend jaar, want deze zomer verhuist de dienstenchequeonderneming naar een nieuwbouw. Het strijkatelier neemt dan zijn intrek in hetzelfde gebouw als de 75 assistentiewoningen van zustervzw De Bron huisvesting.

Bij een hapje en een drankje ontvingen alle medewerkers een mooi nieuwjaarscadeau én werd naar jaarlijkse gewoonte de ‘Huishoudhulp van het jaar 2016’ verkozen. Dit jaar werd Kim Coppieters uit Erpe-Mere letterlijk in de bloementjes gezet. Ze ontving ook nog een fles champagne uit handen van Gedelegeerd Bestuurd Roland De Bosscher. Proficiat, Kim!

X