Radio MFM wordt (even) Radio De Hoop

Radio De Hoop: van  23 januari tot 27 januari, elke dag tussen 13 en 14 uur.

2017 is een jubileumjaar voor De Hoop vzw.   Reeds 10 jaar ondersteunt De Hoop vzw personen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel in hun zoektocht naar kwaliteitsvol leven na een hersenletsel.   Dit door middel van een aangepast en zinvol activiteitenaanbod en lotgenotencontact.   Maar ook door ondersteuning in de zoektocht naar een vrijwilligersjob   en ondersteuning in hun thuissituatie.

img-20170113-wa0002-1

 

Gedurende het jaar zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden om deze heuglijke gebeurtenis extra in de verf te zetten.

Het startschot wordt gegeven met een eigen radioprogramma op Radio MFM.   In de week van 23 januari tot 27 januari zal je elke dag tussen 13 en 14 uur een uurtje een inkijk krijgen op het reilen en zeilen in de organisatie. Cli ënten en begeleiders gidsen je door hun persoonlijk verhaal, hun leven na een hersenletsel en de activiteiten in De Hoop.   Dit allemaal onder soundtrack van hun favoriete muziek.   Afstemmen dus op MFM 107.6 of wereldwijd via www.radiomfm.eu.

Nvdr: Wij stemmen af op deze unieke radio-ervaring.

de-hoop

X