Leerlingen Stedelijke Basisschool Zottegem genieten van dagje langlaufen in Sankt Vith

 

img_9802

Zottegem/Sankt Vith: Afgelopen vrijdag 20 januari genoten de leerlingen van de Stedelijke Basisschool Zottegem van een heerlijk dagje langlaufen  in Sankt Vith. De 4de-, 5de- en 6de-jaars van zowel afdeling De Kleine Planeet in Zottegem als De Smidse in Erwetegem tekenden present.  

De dag startte al ’s ochtends vroeg, om 06u30 op de parking van de Bevegemse Vijvers. Klaar voor een busreis  richting Sankt Vith, gelegen in de provincie Luik, in de Duitstalige gemeenschap van ons land. In de voormiddag kregen de leerlingen initiatielessen op de speciaal daarvoor voorziene oefenweide en in de namiddag was het tijd voor het echte werk: een tocht doorheen de prachtige bossen van Sankt Vith. De leerlingen waren dolenthousiast en kijken zonder twijfel nu al uit naar het volgende  sneeuwavontuur.