Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Geraardsbergen : Astertechnics FabLab

astertechnics

Geraardsbergen heeft voor de jeugd een heus FabLab.

De nieuwsbrief met het overzicht van de nieuwe workshops heeft eventjes op zich laten wachten, maar zoals je zult zien in bijlage staat er heel wat op het programma!
Download : nieuwsbrief-2017-1    

 

Natuurlijk is er een kamp voorzien tijdens de paasvakantie, maar ook 3D-printen komt terug aan bod in enkele bibliotheken, we gaan spaghettibruggen bouwen, tandpasta maken van klei, foto’s leren bewerken om ze nog leuker en gekker te maken, bladeren skelteren, je eigen website bouwen, een microscoop bouwen, …

Kijk ook goed naar de leeftijden want voor de Media Club is de leeftijd opgetrokken tot 15 jaar!  De FaceBook :  www.facebook.com/Astertechnics

 

Patricia Vanslambrouck :  info@astertechnics.be

 

X