Mogan Heirman (ACG-kern Zottegem) telkens op podium

 

mogan

Zottegem, 27/01/2017: Veldloopster Mogan Heirman behaalde het podium bij elke wedstrijd waaraan ze dit seizoen deelname.  Wat een knappe prestatie!  

Het afgelopen weekend werd Mogan (meisjes, benjamins, 980m) in Bornem knap 3de. Dat deed ze eerder al eens over in Oudenaarde en Deinze. In Zwijnaarde behaalde ze zelfs zilver en in Grimbergen, begin dit jaar, goud. Voor haar allereerste veldloopseizoen zijn dat resultaten die slechts weinig atleten kunnen voorleggen.

Volgens haar trainers mag ze dan ook stiekem hopen op een medaille op het Provinciaal Kampioenschap (PK) veldlopen in Beveren (begin februari). En misschien volgt haar broer Liam wel haar voorbeeld, want ook hij staat aardig zijn mannetje bij de pupillen heren.

Zowel Mogan als Liam komen telkens heel complexloos en bijzonder ontspannen aan de start, tot grote tevredenheid van hun trainers en van hun sportieve ouders-supporters, Cindy en Mario.

Op de foto (veldloop Deinze) wordt Mogan (1942) geflankeerd door 2 atleten van KAV Roeselare: Flore Vandenbroucke (984) en Daphne Desseyn (1631).