Voorstelling Granville Factory Team

sori0125

Kortrijk, 29/01/2017: Granville Factory Team stelde zich voor de 8ste keer op rij voor op Velofollies (Kortrijk), de grootste fietsbeurs van de Benelux. Het team presenteert er trots de renners, de teamstrategie en opnieuw een opvallende outfit.  

“Vorig seizoen was voor het team erg succesvol. Op nationale wedstrijden waren we steeds een of meerdere keren op het podium te vinden en internationaal werd ook heel wat ervaring opgedaan met een EK deelname van Emile Verhulst als hoogtepunt. We konden plukken van het werk en het talent van de renners van voorgaande seizoenen waarbij telkens het opleiden en coachen op lange termijn centraal stond” aldus teammanager Pascal Loquet.

sori0118

Dit jaar zal de internationale aanwezigheid dus minder zijn. Maar renners die wedstrijden in het buitenland willen rijden worden uiteraard ondersteund. “Meer nog, internationale competitie ervaring blijft uiteraard een meerwaarde in deze Olympische discipline” verduidelijkt teamcoach Maarten Gybels

Rennersbestand 2017

Nieuwelingen: Brent Demaerel – Lukas Malezsewski

U23: Nick Vanpol – Alexander Loquet Fun: Niels Vanpol

Management Manager: Pascal Loquet Assistent Manager: Patrick Suttels Coach: Maarten Gybels
Public relations: Katrien Van Caenegem
Staff Mecanicien: Niels Vanpol
Dokter: dr. Tom Teulingkx Sportvoeding: Sven De Weerdt Fotografie: Kris Malezsewski
Pers: Katrien Van Caenegem Webmaster: Kris Geluykens’