Kortparkeren marktplein Sint-Lievens-Houtem

marktplein_parkeerschijf

Sint-Lievens-Houtem; 31/01/2017: Het gemeentebestuur laat weten dat er vandaag borden werden geplaatst die van het ganse marktplein een zone kortparkeren maken. ‘Tegelijk starten we een sensibiliseringscampagne’, aldus schepen Tim De Knyf. 

‘Meermaals per dag zullen de eerstvolgende dagen alle auto’s op de markt een flyer onder de ruitenwisser krijgen om bestuurders attent te maken op de nieuwe parkeerregeling. Voor langparkeerders is er de gratis parking Hofkouter.’

Meer info: http://www.sint-lievens-houtem.be/?m=p1&&page=slh&id=88&id2=872&level=2&id3=0&template=2&pag=872

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X