Atletiekclub Geraardsbergen (ACG) Zilveren Jeugdsportclub 2017

zilveren-label-acg

Zottegem, Geraardsbergen:  – PERSBERICHT – Tijdens het Kampioenschap van Vlaanderen (KvV) indoor voor cadetten en scholieren (zondag 22 januari) in de   topsporthal in Gent, werden een aantal atletiekclubs in de bloemetjes gezet voor hun uitstekende jeugdwerking.  

Trainer Wim De Backer (ACG-kern Zottegem) ontving uit handen van Paula Vanhoovels van de Vlaamse Atletiekliga (VAL) de zilveren onderscheiding voor Atletiekclub Geraardsbergen (ACG). Deze bijzondere onderscheiding – een initiatief van de Vlaamse Gemeenschap, Bloso en VAL – wordt jaarlijks uitgereikt aan atletiekverenigingen die zich weten te onderscheiden op de volgende terreinen: competitie, basisopleiding jeugd, sportkampen, trainersstructuur, interne organisatie, talentdetectie en -ontwikkeling, maatschappelijke en ethische waarden, clubparticipatie. Voorzitter Lut Van Lierde, haar dynamische bestuursploeg, de voltallige trainersstaf en alle atleten mogen trots zijn op dit zilveren kwaliteitslabel.