Strijpen: nieuwjaarsreceptie Wijkcomité Zonnelaan, Koningshofstraat en Meersstraat

 

dsc02751

Stijpen, 01/02/2017: Op zondag 29 januari laatstleden organiseerde het wijkcomité van de Zonnelaan, Koningshofstraat en Meersstraat voor de achtste keer een nieuwjaarsreceptie in het gezellig versierde Ontmoetingscentrum van Strijpen. Tijdens deze nieuwjaarsreceptie wensten de talrijk opgekomen buren elkaar een voorspoedig nieuwjaar en ook het wijkcomité zelf had zijn wensen opnieuw in een eigen nieuwjaarsbrief verpakt. Zoals de vorige jaren zorgde het wijkcomité voor drankjes en een knabbel terwijl de aanwezige buren urenlang een gezellige babbel hadden.

dsc02761

Hoe meer de buren elkaar in een gezellige en ontspannen sfeer ontmoeten, des te meer groeit het gevoel van “hé, we horen erbij”. Door dergelijke activiteit in te richten, hoopt het wijkcomité er zijn steentje toe bij te dragen om de vriendschapsbanden en de sociale contacten onder de buurtbewoners aan te zwengelen en te stimuleren.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X