Woonzorgpunt in Zwalm

logo_website_0

Woonzorgpunt Zwalm is een samenwerking tussen CM Midden-Vlaanderen, Familiehulp, Familiezorg O-Vl, Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen en WZC Huize Roborst. We bundelen onze krachten in een Zwalms woonzorgnetwerk, om beter, sneller en effici ënter te kunnen inspelen op elke mogelijke zorgvraag. Hoe we dat gaan doen, dat stellen we graag aan u voor. We presenteren onze werkwijze, tonen aan waar we naartoe willen en hoe we betere zorg op maat willen realiseren voor elke burger uit Zwalm.  

uitnodiging-lancering-wzp-zwalm :

Plaats & datum
â—‰  9 februari 2017 om 20u15
â—‰   WZC Huize Roborst, Kloosterstraat 1, 9630 Zwalm
x

Programma
â—‰ 20u15 : welkom â—‰ 20u30 : openingswoord door Mieke Ruys, projectleider Woonzorgpunt â—‰ 20u35 : de Vlaamse beleidsintenties rond woonzorgnetwerken door Stefaan Berteloot, raadgever woonzorg kabinet Vandeurzen â—‰ 21u : Woonzorgpunt: visie, aanpak en toekomst door Katalien Dendooven, directeur Zorg Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen â—‰ 21u10 : het belang van samenwerking tussen intra- en extramurale zorgpartners binnen Woonzorgpunt door Johan Rotsaert, directeur WZC Huize Roborst â—‰ 21u15 : receptie en netwerkmoment