Bavegem, Basisschool: Instapdagen peuterklas

klim op DSC_0935.JPG

Bavegem, 08/02/2017: Vorige week zetten Hailey, Lowie en Mateo hun eerste stapjes in de peuterklas van basisschool Klim-Op.  Goedgemutst werden ze opgewacht door juf Carine, klaspop Jules en de 12 overige peuters. Ook tante Linda kwam een handje toesteken. Al snel voelden de nieuwelingen zich thuis in de gezelligste peuterklas van Bavegem.


x
Wie graag kennismaakt met de school, is elke schooldag welkom, liefst na een telefonische afspraak op het nummer 0477 41 87 54 –  directie.bavegem@vbhoutembavegem.be. De volgende instapdagen voor dit schooljaar zijn 6 maart, 18 april en 29 mei.

 

MEDEWERKER GEZOCHT IN KLIM-OP

Basisschool Klim-Op uit Bavegem zoekt een  gemotiveerde vrijwilliger/medewerker met een hart voor onze school om mee te helpen bij het ochtend- en avondtoezicht en de bediening van de maaltijden. Wil je graag een uurtje per dag inspringen of ken je iemand in je buurt, vriendenkring of familie?

Voorwaarden: goed met kinderen kunnen omgaan en ons tegen een vrijwilligersvergoeding willen helpen. Meer info bij de directie tijdens de schooluren of  bij directeur Jo Dedeurwaerder op het nummer 0477/41 87 54.