Winkeldieven gevat in Ninove

foto-ninove

Ninove, 08/02/2017: Het parket laat weten dat er gisterennamiddag twee personen door het winkelpersoneel van het Dreamland filiaal in Ninove werden herkend als verdachten van een diefstal die vorige week donderdag 2 februari 2017 in hun winkel had plaatsgevonden. De politie kon de twee verdachten, een 46-jarige vrouw en een 53-jarige man, beiden van Nederlandse nationaliteit, zonder gekende woonplaats in het Rijk, snel vatten. Zij bleken in het bezit te zijn van gestolen multimedia, waaronder een smartphone en een tablet computer. Op basis van camerabeelden van de vestiging werden zij herkend als de verdachten van de feiten. Het duo is mogelijk ook betrokken bij gelijkaardige feiten in verschillende andere Dreamland vestigingen. De verdachten worden vandaag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het parket vraagt hun aanhouding.