Leerlingenraad KA Geraardsbergen zorgt voor valentijnsontbijt en valentijnsrozen op school

valentijn-verkleind-1

Geraardsbergen, 15/02/2017:  Cupido schoot al zijn liefdespijlen leeg op het KA Geraardsbergen want de leerlingen en leerkrachten konden elkaar, al dan niet anoniem, een valentijnsontbijtje of valentijnsrozen schenken.  

valentijn-2-verkleind

De leerlingenraad verkocht vorige week bonnetjes waarmee leerlingen of leerkrachten elkaar een ontbijtje bestaande uit twee koffiekoeken en een chocomelk of fruitsap konden schenken. Heel wat leerlingen kwamen ook uitgedost in hun pyjama of onesie aangezien ze dan een mooie prijs konden winnen in een heuse pyjamawedstrijd. De winnaars van deze wedstrijd waren mevr. Baetens Ann en leerlingen Daneels Amber (4WE), Van der Roost Caro (4HW) en Dierickx Sara (5WW). Het uitdelen van rode rozen werd eveneens een groot succes waardoor heel wat leerlingen naast een rode roos ook een grote glimlach mee naar huis namen.