Nieuwigheden rijexamen

goca1

Foto Goca

Algemeen, 15/02/2017: Op 1 maart en 1 juni 2017 komt enkel in Vlaanderen het nieuw rijbewijs in voege. Vanaf 1 maart kan men enkel nog met een beëdigde tolk in het Frans, Duits of Engels die test afleggen. Voorheen kon dit in alle talen mits een beëdigde tolk aanwezig was. 

Vanaf 1 juni telt een zware overtreding mee in het theorie examen. Op 50 vragen moet de kandidaat er 41 juist hebben, maar voor een verkeerd ingeschatte zware overtreding worden er 5 punten in mindering gebracht.Op het praktijkexamen moeten 3 manoeuvres worden uitgevoerd tegenover 2 nu. Ook zal de kandidaat verschillende potentiële gevaren op de weg moeten herkennen.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X