Praatcaf é Zozo: Nieuwe woonvormen voor ouderen

logo_logo_logo_zottegem

Zottegem, 19/02/2017 – persbericht: Op dinsdag 18 april 2017 vindt een nieuw praatcaf é Zozo plaats met als thema ‘Nieuwe woonvormen voor ouderen’.  Op het programma staat een infomoment met gastspreker mevrouw Evie Denockere en een mini-beurs waarop de  aanbieders van nieuwe woonvormen voor ouderen (kangoeroewonen, assistentiewoningen, …) hun aanbod kunnen  presenteren aan de aanwezigen, licht schepen van Huisvesting Kurt De Loor toe.  

x

Wie aanwezig wil zijn op het praatcaf é of zich als aanbieder wil deelnemen aan de beurs, kan zich gratis inschrijven  via mail: Ldcegmont@ocmw.zottegem.be of telefonisch op 09 364 65 95.

Het praatcaf é vindt plaats in het Lokaal Dienstencentrum Egmont, A. Gevaertlaan, Zottegem van 19 tot 21 uur.

X