Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

N-VA Zottegem wint quiz Gezinsbond Sint-Goriks-Oudenove

20170217_230730_resized

Sint-Goriks-Oudenhove: N-VA Zottegem heeft vrijdagavond de jaarlijkse quiz van Gezinsbond Sint-Goriks-Oudenhove gewonnen.  

N-VA Zottegem speelde met onder andere  Matthias Diependaele (raadslid en fractieleider N-VA in het Vlaams Parlement), Arne De Koninck (voorzitter N-VA Jongeren Zottegem), en Cynthia Van den Steen (raadslid). Nog op de foto (rechts): Lieven Sonck  (voorzitter van de Gezinsbond) en Veerle De Smet (ondervoorzitter Gezinsbond).

De quiz vond plaats in het ontmoetingscentrum van Strijpen. Het was de derde editie. Meer informatie over Gezinsbond Sint-Goriks-Oudenhove vind je via  http://gezinsbondsintgoriksoudenhove.net63.net/.

X