Voorwaarts Gijzel Oosterzele – Horebeke 2 – 0

img_1780

Oosterzele, 22/02/2017: VGO blijft in eigen huis ongeslagen

Voorwaarts Gijzel Oosterzele blijft in eigen huis ongeslagen, dit keer versloeg het Horebeke met 2 — 0. Lorenzo Berwouts (42’) en Glenn Timmerman (80’) kroonden zich tot matchwinnaars. Winnen was de opdracht voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele. De spelersgroep had iets goed te maken na de 2 — 0 nederlaag in Zingem. De wedstrijd kwam moeilijk op gang. VGO en Horebeke begonnen erg aftastend aan de partij. De VGO supporters zagen weinig om warm van te worden. Er viel nauwelijks iets te beleven. Veel ‘dode’ momenten. Een defensief Horebeke bleek de zaken immers goed onder controle te houden. VGO moest zwoegen voor kansen. Op de eerste doelpogingen was het wel wachten tot diep in de eerste helft met mogelijkheden voor Jens De Neve en Glenn Timmerman. Met de rust in zicht is het raak, Lorenzo Berwouts haalt fors uit en Voorwaarts Gijzel Oosterzele zowaar op voorsprong. (42’: 1 — 0). ) Gans de wedstrijd bleef Horebeke veel energie en zweet in zijn spel leggen en maakte het VGO (tweede in de stand) vrij lastig.

x

Na de rust kregen Glenn Timmerman en Lorenzo Berwouts nog een paar mogelijkheden. De tegenstoten van Horebeke waren zeldzaam. De spanning bleef behouden, want één goede actie van de bezoekers kon nog altijd voldoende zijn voor de gelijkmaker. De late goal van Glenn Timmerman (80’) zorgde voor de bevrijding. Het technisch overwicht was voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele, maar Horebeke toonde heel wat inzet en bleek duidelijk naar Oosterzele te zijn afgezakt voor een punt. De bezoekers misten een paar aanvallende sterkhouders, de gelegenheidsvoorhoede van Horebeke werd zelden of nooit in stelling gebracht. Maar ook Voorwaarts Gijzel Oosterzele speelde weinig klaar. Het werd weliswaar kort op de huid gezeten door Horebeke. Geen oogstrelend voetbal van Voorwaarts Gijzel Oosterzele, wel drie punten.