CC Zoetegem, Vitalski speelt Victor Glorieux: de eenzaamste mens ter wereld

 

Zottegem, 23/02/2017, persbericht: Vitalski speelt Victor Glorieux – de eenzaamste mens ter wereld in CC Zoetegem.  Liedjes en verhaaltjes van de eenzaamste mens ter wereld.  Vitalski, ‘s lands offici ële nachtburgemeester, gekend om zijn bijzonder snelle humor en  spitsvondige vertellingen, kruipt in de huid van zijn fictieve, zeer tragische nonkel Victor  Glorieux, 70 jaar oud, maar met de “looks” en de branie van een 69-jarige.  

Hij vertelt over zijn dramatische leven op Linkeroever, zijn herinneringen aan de Billiard  Palace, zijn echtscheiding na 35 jaar met een dame die alleen maar schorseneren lust,  maar tussenin zingt hij een paar eigengemaakte, hoogst romantische liedjes over eenhoorns,  treurwilgen en verre regenbogen. Lach extreem hard met zijn vele, fenomenale vertelsels, maar laat je tevens af en toe meevoeren  op de hypnotische liederen in het maanlicht. Duister én licht, w él steeds subtiel begeleid door zijn twee fraaie muzikanten Lut Van Nooten en Morgane Vander Linden.

Via deze wel aandoenlijke Victor Glorieux, komt Vitalski’s meer tedere, muzikale natuur naar boven, voor velen nog een geheim, tenzij voor wie hem reeds bezig zagen in Guido Belcanto’s Balzaal Van Het Gebroken Hart.

Op voorhand al te bestempelen als een legendarisch optreden!

 

Vitalski speelt Victor Glorieux op donderdag 9 maart ’17 in CC Zoetegem. Tickets voor deze voorstelling kosten €12 en kan je kopen op de website www.cczoetegem.be, of via de UITbalie (uitbalie@zottegem.be, 09 364 64 56)