Eetfestijn Klim-Op Bavegem: 25 & 26 maart 2017

Bavegem, 23/02/2017:  Een zorgeloze zondagmiddag zonder kookpotten? Tafelen met vrienden of familie én de plaatselijke dorpsschool een steuntje geven? Dat kan: op zaterdag 25 maart (18u — 21u) en zondag 26 maart (11u — 14u) organiseert de Vrije Basisschool Klim-Op uit Bavegem samen met de Vriendenkring en het Oudercomit é het jaarlijks eetfestijn.

Naast de zalmschotel is er keuze uit varkenshaasje en kalkoenfilet. Alle gerechten worden geserveerd met frieten. De maaltijden worden opgediend in het Parochiaal Centrum te Bavegem, maar kunnen ook afgehaald worden.

De school investeert blijvend in verfraaiingswerken: de school wil dat alle leerlingen in aangepaste en aangename lokalen terecht kunnen. Intussen is de eerste fase van de verbouwingswerken aan het ‘Klooster’ afgewerkt. De school beschikt nu over een extra klas en een centrale inkom als ochtend- en avondopvang. Momenteel wordt het dak vernieuwd en worden zonnepanelen geplaatst, zodat de school zelf voor groene energie kan zorgen. Ook wordt geïnvesteerd in de nieuwste leermethodes, aangepast meubilair en in didactisch materiaal voor alle leerlingen.

Nog steeds zijn de middelen die door de overheid worden aangeboden, ontoereikend. En precies daarom organiseert de school een eetfestijn.

Net zoals voorgaande jaren hoopt het Oudercomit é en de Vriendenkring heel wat mensen te mogen verwelkomen. Inschrijven kan bij alle leerkrachten en de leden van het Oudercomit é en de Vriendenkring. Ook telefonisch inschrijven is mogelijk: 09/362.98.03 of 0477/41.87.54