Ex-Zottegemnaar wordt Officier in de Kroonorde

p vercauteren D Danneels.jpg

Zottegem, 24/02/2017 persbericht: Ex-Zottegemnaar wordt Officier in de Kroonorde

Op 22/02  kreeg Danny Daneels, tot 1986 woonachtig in Zottegem, het ereteken van Officier in de Kroonorde.  Hij ontving de eretitel uit handen van de Belgische Ambassadeur in Rome, de heer Patrick Vercauteren Drubbel, uit erkentelijkheid voor verdiensten en inzet. De voorbije 15 jaar heeft Danny zich ingezet voor de bevordering van de handelsbetrekkingen tussen Belgi ë en Itali ë, waar hij nu al ruim 30 jaar woont.

(Foto:  Ambassadeur Patrick Vercauteren Drubbel en Danny Daneels)

Danny werd 15 jaar geleden aangesteld als Adviseur van de Buitenlandse Handel van Belgi ë (sinds 2012 nieuwe benaming: Adviseur Economische Diplomatie).  In deze functie en beroepsmatig hielp hij Belgische en Italiaanse bedrijven bij het leggen van contacten en de uitbreiding van de handel.

ECD Communications – Zottegem
Vertalen, tolken en marketing
www.ecdcommunications.net