ZOTTEGEM nachtelijk ongeval Langestraat

Ongeval Langestraat Zottegem

ZOTTEGEM nachtelijk ongeval Langestraat

Zottegem, 24/02/2017:  Een man uit Herzele raakte vannacht gewond bij een ongeval op de Langestraat. Hij week om een nog onduidelijke reden van zijn baan af en maakte heel wat brokken vooraleer hij tot stilstand kwam.  

Het ongeval gebeurde omstreeks 04u00. De man uit Herzele reed op de Langestraat in de richting van het rondpunt ter hoogte van de N42. Nadat hij van zijn baan was afgeweken botste hij tegen een verlichtingspaal.  Vooraleer hij tot stilstand kwam in een tuin, sneuvelden enkele planten en een betonnen brievenbus.

Opvallend was dat een haag tussen de twee tuinen waar hij was doorgereden niet of nauwelijks werd geraakt. De haag was nochtans goed 1 meter hoog.  De bestuurder werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis maar verkeerde niet in levensgevaar.