Toneelgroep Arcadia Horebeke brengt Pappies Hobbies

2969001-373016666b9300a3e576c0ead4a78876

Horebeke, 24/02/2017:  Vrijdag 3 en 10 maart en zaterdag 4 en 11 maart speelt toneelgroep Arcadia Horebeke Pappies Hobbies. Een stuk van Kamiel Kemels in een regie van Marc Van der Donckt.  

Historiek

Toneelgroep Arcadia is gegroeid uit de gelijknamige jeugdclub. De groep telt een 25-tal leden en mag eveneens rekenen op de loyale medewerking van de jeugdclub. Dit jaar spelen we onze 38ste toneelproductie!

Missie

Regisseur Marc Van der Donckt: “Het is onze bedoeling om jaarlijks (begin maart) 1 volkstoneelstuk te brengen voor de mensen van Horebeke en omliggende werelddelen. Onze gebrachte stukken zijn doorgaans van komische aard.”

Korte inhoud

Bij de familie Paepen is een stevig potje ruzie maken dagelijkse kost. Hun “beeld zonder klank” ritueel wordt echter verstoord wanneer er in een leegstaand buurhuis iemand een zaak wil vestigen, nl. “Pappies hobbies”. De eigenaar van het pand, Herman X heeft nog meer snode plannen met de eens zo rustige buurt en niets of niemand zal hem tegenhouden…desnoods gebruikt hij geweld! Slaagt hij in zijn opzet … of steekt de politie een stok tussen de wielen? En wat voert de zoon des huizes allemaal in zijn schild?

Speeldata

Vrijdag 3 en 10 maart Zaterdag 4 en 11 maart Telkens om 20 uur in jeugdclub Arcadia te Horebeke gelegen Bovenstraat 2A Kaarten kosten 7 euro Bestelllen: op www.toneel-arcadia.be of 055/31 74 03